Werken bij KienhuisHoving

Als je er voor kiest om bij ons te komen werken, kom je bij een volwassen en ambitieus kantoor van formaat. Je combineert daarmee het beste van twee werelden. Je krijgt alle (speel)ruimte om professioneel te groeien, te leren én een positie te verwerven. Tegelijkertijd beland je in een werk- en woonomgeving die stimuleert, vermaakt én ontspant.

Bekijk hier onze vacatures.

Eerst het werk

Niet bij alle kantoren krijg je als junior direct de volle mep verantwoordelijkheid. Bij ons wel. We hebben boeiende zaken voor aansprekende cliënten en daarin draai je volwaardig mee. Bewijs jezelf en je krijgt de kans een eigen praktijk op te bouwen. Want het gaat ons niet om leeftijd, maar om kwaliteit. Het verwondert dan ook niet dat je bij KienhuisHoving jonge mensen kunt aantreffen, die met stip stijgen op de 'corporate ladder'. Laten we eerlijk zijn: dat vraagt wel om hard werken. Maar nooit voor de vorm, altijd voor de inhoud. En zeg nou zelf, daar is toch niks mis mee?

Grenzeloos

Eén van de redenen dat wij zo succesvol zijn, is dat wij een echt breed kantoor zijn. Advocatuur en notariaat werken nauw samen waar hun zaken raakvlakken hebben. Dat verrijkt je blik én het maakt de service aan je cliënten mooi compleet. Het écht willen helpen van cliënten zit in ons DNA. Wij brengen onze cliënten verder en zoeken daarbij de grenzen op. Letterlijk en figuurlijk en ‘the sky is the limit’. We doen dat op een frisse en creatieve manier, waarbij wij het niet nalaten om ‘uit de box’ te denken. Grenzeloos ondernemen nemen wij ook letterlijk. Wij werken over de grens van Twente, maar ook over de Nederlandse grens heen. Daarbij werken onze medewerkers over de grenzen van hun eigen juridische specialismen heen door samen te werken in teams.
Mooi compleet is ook het scala aan specialismen dat KienhuisHoving heeft. De boodschap is, dat talent bij ons altijd zijn plek vindt!

Opleidingen

Om de kennis van onze medewerkers up to date te houden nodigen wij hoogleraren uit op kantoor om de juridische actualiteiten te doceren. Via het KienhuisHoving College organiseren wij zo ruim 20 bijeenkomsten per jaar. Onze medewerkers hoeven op deze manier niet te reizen om hun advocaat-punten te behalen. Bovendien kunnen ze onder het genot van een eenvoudig diner op een informele manier met collega's bijpraten. Een win-win-situatie.
Daarnaast organiseren wij via de KienhuisHoving Academy diverse masterclasses en events voor onze cliënten. Deze bijeenkomsten worden door onze eigen medewerkers, ook door advocaat-stagiaires en kandidaat-notarissen, gegeven. Bij ons krijg je alle ruimte.

Na het werk

Hard werken is één, maar we geloven ook in een goede balans tussen werk en ontspanning. Op kantoor vind je dat in onze bruine kroeg 'Bouke's corner', waar het iedere vrijdagmiddag happy hour is. Bovendien organiseren wij onder andere personeelsuitjes, de familiedag, het Sinterklaasfeest voor de kinderen van onze medewerkers en het kerstfeest.
Daarnaast vind je volop gezelligheid in studentenstad Enschede. Uitgaan, terrasjes en restaurants, bioscopen en theater, voor een bruisend centrum hoef je echt niet naar de randstad. En dat je in het oosten van het land een stuk relaxter woont dan in de randstad maakt het plezier alleen maar groter, toch?

Utrecht

Sinds oktober 2020 hebben wij ook een volwaardige vestiging in Utrecht, aan de Koningslaan, gelegen aan het Wilhelminapark. Centraal in het land en goed bereikbaar; ideaal voor veel van onze cliënten én medewerkers uit de Randstad en de rest van Nederland. Ons kantoor ligt op een steenworp afstand van het levendige en gezellige centrum van studentenstad Utrecht! Genoeg mogelijkheden voor na het werk.

Ook op ons kantoor in Utrecht werken notarissen en advocaten nauw samen en zijn al onze disciplines vertegenwoordigd. Vraag naar de mogelijkheden via P&O@kienhuishoving.nl.

MVO

KienhuisHoving verwacht van haar medewerkers een hoog ethisch normbesef, ook ten aanzien van de werk- en leefomgeving. Diverse vormen van beleid en uitvoering ondersteunen dit duurzaamheidsbesef. Wij voelen een maatschappelijke betrokkenheid en dat blijkt uit diverse lidmaatschappen en samenwerkingen.
Verscheidene maatregelen zijn getroffen om onze milieubelasting door vervoer te beperken. Welke dat zijn vind je hier.

De ‘Stichting KienhuisHoving Foundation’ wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen in de regio Twente. KienhuisHoving advocaten en notarissen heeft haar naam aan de stichting verbonden, omdat zij dit mooie initiatief ondersteunen. Meer informatie  

Zoek jij veel speelruimte?

Wij zien onszelf vooral als een innovatieve pionier op het gebied van moderne advocatuur. Hier telt het langetermijnbelang van onze cliënten. Als advocaat draag je de volle verantwoording voor je relaties en trek je alles voor ze uit de kast. Ben jij een jonge, ambitieuze jurist die veel vrijheid en speelruimte wil? Gooi dan eens een balletje op en bel Hugo Hekket voor een afspraak.

Toekomstige collega’s vertellen!Meer weten?

Heb je vragen? Wij beantwoorden ze graag! Mail ons of ontmoet ons op diverse beurzen en evenementen