The Gallery

Sinds het voorjaar van 2013 biedt The Gallery huisvesting aan technologische hoogwaardige ondernemingen op het terrein van de Universiteit Twente.

KienhuisHoving @ The Gallery

Het volledig herontwikkelde gebouw aan de “Laan van Innovatie” (Hengelosestraat), waarin voorheen de faculteit Chemische Technologie was gevestigd, biedt eveneens ruimte aan diverse ondersteuningsloketten en een tentoonstelling van regionale innovaties. Kortom, een project dat bruist van kennis, innovatie en ondernemerschap. KienhuisHoving maakt hier graag deel van uit en huurt daarom één van de ondernemersloketten in The Gallery.

KienhuisHoving biedt de ondernemers in The Gallery op een toegankelijke manier hoogwaardige juridische dienstverlening. Voor de ondernemers in The Gallery is ook juridisch advies van belang voor het succes van hun onderneming. KienhuisHoving wil deze ondernemers verder helpen, nu èn in de toekomst.

Een team van enthousiaste medewerkers biedt tegen aantrekkelijke condities juridische diensten aan voor de ondernemingen die zijn gevestigd in The Gallery. In het kader van kennisdeling worden ook met enige regelmaat workshops vanuit verschillende juridische invalshoeken georganiseerd. Op deze manier deelt KienhuisHoving haar kennis en specialismen met de ondernemers in The Gallery.

KienhuisHoving zit mert haar vestiging in The Gallery precies op de goede plek: in het  hart van innovatief ondernemerschap in deze regio.

Het KienhuisHoving Gallery team:The Gallery

In de media:

The Gallery

Hengelosestraat 500
7521 AN Enschede
Postbus 545
7500 AM Enschede
T (053) 483 68 76
F (053) 480 42 99
E thegallery@kienhuishoving.nl

 De hoofdingang van The Gallery vindt u aan de Hengelosestraat. Volgt u de borden The Gallery of Kennispark.

KienhuisHoving The Gallery

Bijlagen: