KienhuisHoving-Academy KienhuisHoving-Academy
Website
KienhuisHoving-Academy

U bent starter

Ook startende ondernemers zijn bij KienhuisHoving aan het juiste adres.

KienhuisHoving kent een speciaal team met getalenteerde jonge advocaten en kandidaat-notarissen die hun juridische kennis en expertise beschikbaar stellen voor deze ondernemers. En wel kosteloos op de hierna weergegeven wijze. KienhuisHoving wenst namelijk met hen een duurzame relatie op te bouwen en ook op deze wijze invulling te geven aan haar maatschappelijke betrokkenheid. Op deze manier begeleidt KienhuisHoving startende ondernemers bij diverse belangrijke aangelegenheden.

De juristen kunnen de ondernemer ook eenvoudig en snel met een van de andere juristen van KienhuisHoving in contact brengen. KienhuisHoving kent veel specialismen. Deze specialismen zijn voor onze relaties van belang. Hierdoor kunnen juridische problemen snel worden onderkend en opgelost. En omdat KienhuisHoving advocaten én notarissen heeft, verloopt de samenwerking tussen de verschillende disciplines en specialismen als vanzelf. Voor ons is dat aangenaam werken en het geeft cliënten een afgewogen advies, samengesteld door echte specialisten.

Het geselecteerde team juristen bestaat uit de volgende personen:

 Mark Loef  Frank Roben  Martijn Kortier  Marnix Smit  

Mark Loef 

Frank Röben

Martijn Kortier

Marnix Smit 

 

Het geselecteerde team juristen is aanspreekpunt voor jonge ambitieuze en innoverende ondernemers die maximaal 5 jaar actief zijn in de markt. Zij beschikken over kennis op de volgende rechtsgebieden:
- Arbeidsrecht
- Contracten-, Proces- & Aansprakelijkheidsrecht
- Financiering, Zekerheden en Insolventierecht
- Ondernemingsrecht
- Technologie, Media & Entertainment

De juristen assisteren startende ondernemers op de volgende manieren:

+ Kennismakingsgesprek en quick scan onderneming

Een of meerdere juristen maken kennis met de ondernemer, krijgen inzicht in de bedrijfsprocessen en brengen juridische risico’s in kaart. Relevante documenten worden op hoofdlijnen bestudeerd en eventueel wordt een kort rapport opgesteld met concrete aanbevelingen.

+ Gratis overleg

Ook na de kennismaking en de quick scan blijven zij met de ondernemer in contact. De ondernemer kan kosteloos met een jurist van gedachten wisselen over juridische vraagstukken. Als algemeen uitgangspunt geldt: één keer per maand een half uur ‘sparren’.

+ Begeleiding bij oprichting B.V. en andere rechtsvormen

Diverse ondernemingen kennen de B.V. als rechtsvorm. KienhuisHoving assisteert diverse ondernemers, groot en klein, bij oprichtingen van B.V.’s. Daarnaast werken ondernemers eveneens vaak samen via andere rechtsvormen (v.o.f., coöperatie, enzovoorts). KienhuisHoving begeleidt ook deze samenwerkingsverbanden. Vraag naar de voorwaarden en het scherpe tarief.

Zie verder onze Leaflet U bent Starter

Periodiek spreekuur bij het Centrum Voor Jong Ondernemerschap (CVJO) Rijssen-Holten

Het team houdt onder andere spreekuur bij het Centrum Voor Jong Ondernemerschap (CVJO) te Rijssen-Holten.

Dit team is ook als adviseur betrokken bij de initiatieven Ik Start Smart en Ik Groei Smart.

In de media:

KienhuisHoving houdt spreekuur bij CVJO Rijssen-Holten (verschenen op website Radio 350, 19-12-2013)

Delen op