Contracten-, proces- & aansprakelijkheidsrecht

Bij KienhuisHoving duiken meerdere specialisten iedere dag in het contracten-, proces- en aansprakelijkheidsrecht. Deze drie gebieden bestrijken een groot deel van de wet- en regelgeving waar u als bedrijf en particulier steeds vaker mee in aanraking komt. We adviseren, ondersteunen en staan onze cliënten met uiteenlopende vraagstukken bij, waarover u verderop meer leest. Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Juridische bijstand

We worden steeds meer geconfronteerd met wet- en regelgeving, en dus ook met het proces-, contracten- en aansprakelijkheidsrecht. De maatschappelijke verhoudingen worden steeds zakelijker en over een toenemend aantal zaken vinden procedures plaats. U lost geschillen natuurlijk liever buiten de rechtszaal op. De behoefte aan juridische bijstand groeit daarom meer en meer.

Afspraken vastleggen

De advocaten van KienhuisHoving adviseren u graag vooraf op welke wijze u het beste afspraken kunt vastleggen. Geschillen of zelfs procedures kunt u dan zoveel mogelijk voorkomen. Met een oplossingsgerichte en praktische manier van werken, nemen wij u de zorg uit handen. Ons uitgangspunt is dat wij voor u het best mogelijke resultaat realiseren!

Lees hieronder verder hoe wij u kunnen helpen op de drie hoofgebieden contractenrecht, procesrecht en aansprakelijkheidsrecht. 

Contractenrecht

Vrijwel iedere zakelijke samenwerking start met een contract. Maar wat is het juiste contract? Waar moet het aan voldoen? En wat moet er in de algemene voorwaarden staan? Voor advies over contracten en algemene voorwaarden, maar ook voor maatwerk, bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek bij welke contracten en algemene voorwaarden wij u onder meer kunnen bijstaan. 

Procesrecht

Soms is het helaas onontkoombaar dat u met een procedure wordt geconfronteerd of genoodzaakt bent er één te beginnen. Wat moet u dan doen? Wij nemen u die zorg uit handen en adviseren u over en voeren zo nodig civiele procedures bij gerechtelijke instanties en arbitrage-instituten. Ook het leggen van beslag en executie is bij ons in goede handen.

Aansprakelijkheidsrecht

Wordt u aansprakelijk gehouden voor schade? Een situatie waarbij u moet kunnen steunen op deskundige bijstand. Wij leveren deze steun graag. Niet alleen op het gebied van handelsgeschillen, maar bijvoorbeeld ook op het terrein van beroepsaansprakelijkheid en het civiel milieurecht. Ontdek meer over de aansprakelijkheidskwesties  waarbij wij u onder meer kunnen bijstaan.

Op de hoogte blijven en meer info

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met een van onze specialisten op, die u in onderstaande contactblok aantreft. Bellen met of mailen naar een van onze vestigingen kan natuurlijk ook!

Specialisten Contracten-, proces- & aansprakelijkheidsrecht