KienhuisHoving-Academy KienhuisHoving-Academy
Website
KienhuisHoving-Academy

Branchegroepen

Bouw

Onze advocaten en notarissen die zich bezighouden met bouwgerelateerde zaken hebben hun krachten gebundeld in de branchegroep bouw.

German Desk

De German Desk biedt ondersteuning aan Nederlandse en Duitse bedrijven die zaken met elkaar (gaan) doen.

Gezondheidszorg

De branchegroep Gezondheidszorg heeft uitgebreide ervaring in de juridische advisering van verschillende partijen in de zorg over uiteenlopende vraagstukken.

ICT, Privacy en Technologie

Onze advocaten en notarissen die zich bezighouden met ICT- en technologie- gerelateerde zaken hebben hun krachten gebundeld in de branchegroep ICT, privacy en technologie.

Onderwijs

Team van advocaten gespecialiseerd in de onderwijsbranche die intensief en slagvaardig met elkaar en de cliënt samenwerken om oplossingen op maat tot stand te brengen.

Overheid

De branchegroep Overheid bestaat uit specialisten uit verschillende praktijkgroepen, die zowel overheden als ondernemingen en particulieren kunnen bijstaan en adviseren in kwesties waar de overheid bij betrokken is.

Woningcorporaties

De branchegroep bestaat uit specialisten met verschillende achtergronden en expertises. Gezamenlijk bieden wij woningcorporaties een totaalpakket aan van juridische diensten.