KienhuisHoving-Academy KienhuisHoving-Academy
Website
KienhuisHoving-Academy

Branchegroepen

Blockchain

Op social media en in tijdschriften wordt vaak gesproken over de bitcoin en blockchain. Blockchain is de technologie achter de cryptocurrency bitcoin. Maar wat is blockchain nu eigenlijk? Wij kunnen u bijpraten over de werking van deze technologie, de mogelijkheden die de blockchain kan bieden aan haar gebruikers en enkele juridische implicaties van de blockchain.

Bouw

Onze advocaten en notarissen die zich bezighouden met bouwgerelateerde zaken hebben hun krachten gebundeld in de branchegroep bouw.

German Desk

De German Desk van KienhuisHoving biedt ondersteuning aan Duitse en Duitstalige bedrijven die zaken (gaan) doen in Nederland. De medewerkers van de German Desk zijn allen volledig tweetalig en spreken vloeiend Nederlands en Duits.

Gezondheidszorg

Wij staan al jaren diverse opdrachtgevers in de zorg bij, zoals ziekenhuizen, VVT-instellingen, instellingen voor gehandicaptenzorg, brancheorganisaties, eerstelijnsorganisaties, maatschappen en individuele beroepsbeoefenaren. Mede dankzij onze multidisciplinaire aanpak, veelzijdige achtergrond en jarenlange ervaring in de zorg, kunnen wij zorgcliënten zo optimaal mogelijk van dienst zijn.

ICT, Privacy en Technologie

Onze advocaten en notarissen die zich bezighouden met ICT- en technologie- gerelateerde zaken hebben hun krachten gebundeld in de branchegroep ICT, privacy en technologie.

Onderwijs

Team van advocaten gespecialiseerd in de onderwijsbranche die intensief en slagvaardig met elkaar en de cliënt samenwerken om oplossingen op maat tot stand te brengen.

Overheid

De branchegroep Overheid bestaat uit specialisten uit verschillende praktijkgroepen, die zowel overheden als ondernemingen en particulieren kunnen bijstaan en adviseren in kwesties waar de overheid bij betrokken is.

Woningcorporaties

De branchegroep bestaat uit specialisten met verschillende achtergronden en expertises. Gezamenlijk bieden wij woningcorporaties een totaalpakket aan van juridische diensten.
Share on