Banking & Finance

KienhuisHoving is uw betrouwbare partner voor Banking & Finance. Met onze diepgaande kennis van wet- en regelgeving bieden wij advies en ondersteuning voor uw financieringsvraagstukken. Onze dienstverlening strekt zich uit tot klanten in binnen- en buitenland, van innovatieve starters tot grote ondernemingen en andere organisaties. Ontdek hieronder meer over onze expertise of neem contact met ons op voor hulp.

Expertise

Onze expertise omvat:

  1. Financieringen;
  2. Nieuwe vormen van financiering;
  3. Zekerheden;
  4. Compliance met financiële regelgeving;
  5. Herstructurering en insolventie;

Financieringsadvies op maat

Onze experts bieden advies en begeleiding bij financieringsmogelijkheden om uw doelen te verwezenlijken. Of u nu nieuw kapitaal wilt aantrekken via aandelenemissies of aandeelhoudersleningen of afspraken wilt maken over vreemd vermogen via een heldere kredietovereenkomst - wij staan voor u klaar. Met kennis van complexe LMA-documentatie en financieringsconstructies, helpen wij u uw financieringsdoelen te realiseren. Onze specialisten bieden praktische handvatten om direct aan de slag te gaan.

Financieringsadvies op maat

Onze experts bieden advies en begeleiding bij financieringsmogelijkheden om uw doelen te verwezenlijken. Of u nu nieuw kapitaal wilt aantrekken via aandelenemissies of aandeelhoudersleningen of afspraken wilt maken over vreemd vermogen via een heldere kredietovereenkomst - wij staan voor u klaar. Met kennis van complexe LMA-documentatie en financieringsconstructies, helpen wij u uw financieringsdoelen te realiseren. Onze specialisten bieden praktische handvatten om direct aan de slag te gaan.

Diverse financieringsoplossingen afgestemd op uw behoefte

De kredietmarkt evolueert voortdurend, en naast traditionele bankfinanciering zijn alternatieve financieringsmogelijkheden van onschatbare waarde. Ontdek de mogelijkheden van alternative lenders, zoals fintech-aanbieders die online krediet verstrekken. We bieden ondersteuning bij fondsenwerving, obligatieleningen en crowdfunding. Ook voor leasing bent u bij ons aan het juiste adres. We begeleiden u bij het vastleggen van afspraken die aansluiten op uw specifieke behoeften en zorgen ervoor dat u een duidelijk inzicht heeft in de voorwaarden waar u mee akkoord gaat.

Betrouwbare zekerheidsrechten voor uw financiering

Zekerheidsrechten zijn essentieel voor een solide financieringsstructuur. Bij ons kunt u rekenen op professionele begeleiding om ervoor te zorgen dat zekerheidsrechten correct worden gevestigd. Zo kunnen betrokken partijen met vertrouwen gebruikmaken van deze rechten als de situatie zich voordoet. Onze expertise omvat diverse vormen van zekerheidsrechten, zoals hypotheekrechten, pandrechten en persoonlijke zekerheidsrechten zoals borgtocht.

Legal Opinions voor internationale financiering

In de internationale financieringswereld is een Legal Opinion gebruikelijk om een krediet af te sluiten. Het bevestigt aan de geldschieter dat de kredietnemer aan alle juridische vereisten heeft voldaan en dat afspraken afdwingbaar zijn bij de rechter. Hierbij worden bijvoorbeeld besluitvormingsprocessen van aandeelhouders, raden van commissarissen, bestuursorganen en ondernemingsraden beoordeeld. Onze experts zorgen ervoor dat de Legal Opinion tijdig aan uw geldschieter wordt verstrekt, zodat u snel over liquide middelen kunt beschikken.

Professioneel advies en ondersteuning voor naleving van financiële regelgeving

Onze experts adviseren en begeleiden u bij naleving van financiële toezichtswetgeving. We helpen bij vergunningen en documentatie om aan wettelijke vereisten te voldoen. Met diepgaande kennis van regelgeving minimaliseren we risico's en zorgen we ervoor dat uw bedrijf compliant is.

Ondersteuning bij aflossingen, geschillen en juridische procedures

Bij KienhuisHoving begrijpen we dat financieel beheer meer omvat dan alleen financiering. We bieden uitgebreide ondersteuning bij geschillen en juridische procedures voor financiers en kredietnemers. Onze specialisten helpen bij herstructurering, schikkingsvoorstellen, zekerheidsbeoordeling en gerechtelijke procedures. We streven naar juridisch solide en commercieel haalbare oplossingen om de belangen van onze cliënten te beschermen.

Herstructurering en insolventie

Wanneer uw onderneming met financiële uitdagingen te maken krijgt, is het essentieel om snel en effectief te handelen. We zijn er om u te ondersteunen bij herstructurering en insolventie, om uw bedrijf toekomstbestendig te maken. We analyseren risico's, identificeren kansen en bieden mogelijke oplossingen. We onderhandelen namens u met stakeholders zoals aandeelhouders, financiers, de Belastingdienst en andere schuldeisers. We kunnen oplossingen bieden via de WHOA (Wet Homologatie Onderhands Akkoord) en surseance van betaling. Als er geen andere uitweg is, begeleiden we uw bedrijf op een professionele manier door een faillissement. Onze ervaren professionals begrijpen de complexiteit van herstructurering en insolventie en streven ernaar uw bedrijf weer op de juiste koers te brengen.

Relevante en actuele expertise

Bij KienhuisHoving begrijpen we dat een diepgaand inzicht in uw markt van essentieel belang is. We hechten veel waarde aan het bijhouden van de laatste ontwikkelingen, zodat we u relevante, effectieve en gerichte ondersteuning kunnen bieden. Onze expertise is gebaseerd op een grondige kennis van de huidige ontwikkelingen in uw branche. We volgen voortdurend trends, nieuws en best practices om u up-to-date advies te geven. Of het nu gaat om nieuwe regelgeving, opkomende technologieën of veranderende marktomstandigheden, u kunt vertrouwen op onze actuele expertise om u te helpen slagen in uw markt.

Ontdek de toegevoegde waarde van KienhuisHoving

Ontdek de toegevoegde waarde van KienhuisHoving voor uw Banking & Finance behoeften. U kunt altijd telefonisch contact opnemen met een van onze specialisten hieronder. Daarnaast kunt u ons bereiken via e-mail of telefoon op een van onze vestigingen, een terugbelverzoek achterlaten of ons contactformulier gebruiken.

Bij KienhuisHoving staan we klaar om uw vragen te beantwoorden en u persoonlijk advies te geven. Wij begrijpen de uitdagingen waar u mee te maken heeft en streven ernaar om u de beste ondersteuning te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe KienhuisHoving uw Banking & Finance doelen kan helpen verwezenlijken.

Specialisten Banking & Finance