U bent starter of groeier

Ook startende en groeiende ondernemers zijn bij KienhuisHoving aan het juiste adres. KienhuisHoving beschikt namelijk over een speciaal team met getalenteerde jonge advocaten en kandidaat-notarissen die hun juridische kennis en expertise beschikbaar stellen voor startende en groeiende ondernemers. U kunt ze vinden in The Gallery, het bedrijven verzamelgebouw op de UT.

KienhuisHoving @The Gallery

Dagelijks is er in gebouw The Gallery op de Universiteit Twente een jurist van KienhuisHoving aanwezig. Deze jurist kan startende en groeiende ondernemers adviseren over juridische zaken waarmee zij in de opstartfase van hun onderneming te maken krijgen.

aanbeveling GalleryThe Gallery

Het juridische team in The Gallery is met name gespecialiseerd
in de volgende rechtsgebieden:
- Arbeidsrecht
- Contracten-, Proces- & Aansprakelijkheidsrecht
- Financiering, Zekerheden en Insolventierecht
- Ondernemingsrecht
- Intellectueel Eigendom, ICT-recht en Privacy

KienhuisHoving kent veel specialismen. Indien nodig kan de jurist in The Gallery u ook eenvoudig en snel met een collega van een ander specialisme in contact brengen. Zo ontvangt u altijd het advies wat u nodig heeft. Op maat gemaakt.

+ Kennismakingsgesprek en quick scan onderneming

Een of meerdere juristen maken kennis met de ondernemer, krijgen inzicht in de bedrijfsprocessen en brengen juridische risico’s in kaart. Relevante documenten worden op hoofdlijnen bestudeerd en eventueel wordt een kort rapport opgesteld met concrete aanbevelingen.

+ Gratis overleg

Ook na de kennismaking en de quick scan blijven zij met de ondernemer in contact. De ondernemer kan kosteloos met een jurist van gedachten wisselen over juridische vraagstukken.

+ Begeleiding bij oprichting B.V. en andere rechtsvormen

Diverse ondernemingen kennen de B.V. als rechtsvorm. KienhuisHoving assisteert diverse ondernemers, groot en klein, bij oprichtingen van B.V.’s. Daarnaast werken ondernemers vaak samen via andere rechtsvormen (v.o.f., coöperatie, enzovoorts). KienhuisHoving begeleidt ook deze samenwerkingsverbanden. Vraag naar de voorwaarden en het scherpe tarief.

advertorial The Gallery

The Gallery

Hengelosestraat 500
7521 AN Enschede
Postbus 545
7500 AM Enschede
T (053) 483 68 76
F (053) 480 42 99
E thegallery@kienhuishoving.nl

De hoofdingang van The Gallery vindt u aan de Hengelosestraat. Volgt u de borden The Gallery of Kennispark.