Start-ups and investors

Ook start-ups en investeerders zijn bij KienhuisHoving aan het juiste adres. KienhuisHoving beschikt over een speciaal team met getalenteerde jonge advocaten en kandidaat-notarissen die hun juridische kennis en expertise beschikbaar stellen voor startende en groeiende ondernemers. U kunt ze vinden in The Gallery, het bedrijven verzamelgebouw op de Universiteit Twente.

KienhuisHoving @The Gallery

Start-ups

Een team van enthousiaste specialisten van KienhuisHoving biedt de ondernemers in The Gallery op een toegankelijke manier en tegen aantrekkelijke condities hoogwaardige juridische diensten aan. Voor deze ondernemers is juridisch advies van belang voor het succes van hun onderneming. Onze specialisten helpen hen verder, nu èn in de toekomst!

Dagelijks is er in The Gallery een jurist van KienhuisHoving aanwezig. Deze jurist kan startende en groeiende ondernemers adviseren over juridische zaken waarmee zij in de opstartfase van hun onderneming te maken krijgen.

aanbeveling Gallery

Investeerders

Daarnaast begeleiden wij investeerders bij het participeren in start-ups (en andersoortige ondernemingen). Dat kunnen wij doen als advocaat (of als partij-adviseur /notaris) en als instrumenterend (onafhankelijk) notaris. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het adviseren bij en het schrijven van letters of intent, participatie- en aandeelhoudersovereenkomsten. Gelet op het internationale karakter van de activiteiten van menige investeerder en start-up spreekt het voor zich dat wij zowel in het Nederlands als in het Engels (mondeling en schriftelijk) adviseren.

Specialismen team KienhuisHoving

Het juridische team in The Gallery is met name gespecialiseerd
in de volgende rechtsgebieden:

  •  Arbeidsrecht
  • Contracten-, Proces- & Aansprakelijkheidsrecht
  • Financiering, Zekerheden en Insolventierecht
  • Ondernemingsrecht
  • Intellectueel Eigendom, ICT-recht en Privacy

KienhuisHoving kent veel specialismen. Indien nodig kan de jurist in The Gallery u ook eenvoudig en snel met een collega van een ander specialisme in contact brengen. Zo ontvangt u altijd het advies wat u nodig heeft. Op maat gemaakt.

Kennismakingsgesprek en quick scan onderneming

Een of meerdere juristen maken kennis met de ondernemer, krijgen inzicht in de bedrijfsprocessen en brengen juridische risico’s in kaart. Relevante documenten worden op hoofdlijnen bestudeerd en eventueel wordt een kort rapport opgesteld met concrete aanbevelingen.

Gratis overleg

Ook na de kennismaking en de quick scan blijven zij met de ondernemer in contact. De ondernemer kan kosteloos met een jurist van gedachten wisselen over juridische vraagstukken.

Begeleiding bij oprichting B.V. en andere rechtsvormen

Diverse ondernemingen kennen de B.V. als rechtsvorm. KienhuisHoving assisteert diverse ondernemers, groot en klein, bij oprichtingen van B.V.’s. Daarnaast werken ondernemers vaak samen via andere rechtsvormen (v.o.f., coöperatie, enzovoorts). KienhuisHoving begeleidt ook deze samenwerkingsverbanden. Vraag naar de voorwaarden en het scherpe tarief.

The Gallery

Heeft u informatie nodig of wilt u in contact komen met één van onze teamleden? Klik dan hier voor ons Gallery-team.

Onze algemene contactgegevens zijn:

Hengelosestraat 500
7521 AN Enschede
Postbus 545
7500 AM Enschede
T (053) 483 68 76
F (053) 480 42 99
E thegallery@kienhuishoving.nl

De hoofdingang van The Gallery vindt u aan de Hengelosestraat. Volgt u de borden The Gallery of Kennispark.