KienhuisHoving-Academy KienhuisHoving-Academy
Website
KienhuisHoving-Academy

In het nieuws

Artikel geplaatst op 1 december 2016

De Nieuwsbrief Arbeidsrecht van december 2016 is verschenen

In deze Nieuwsbrief onder andere aandacht voor een wetsvoorstel m.b.t. de teruggave van de (transitie)vergoeding bij ontslag van een langdurig zieke werknemer. En de Hoge Raad heeft een uitspraak gedaan over de uitzendovereenkomst.
Artikel geplaatst op 8 november 2016

Nieuwsbrief Omgevingsrecht en Overheid, november 2016

In deze Nieuwsbrief onder andere aandacht voor een nieuwe lijn in beleidsregels, de gevolgen van het niet ter inzage leggen van een ontwerp van de verklaring van geen bedenkingen en de vernietiging van documenten na een Wob-verzoek.
De Buren; Twente als springplank (inter)nationale start ups
Artikel geplaatst op 7 november 2016

De Buren; Twente als springplank (inter)nationale start ups

Onlangs meldde RTLZ Nieuws dat het Belgische bpost via de ‘Twentse achterdeur’ alsnog de Nederlandse markt op komt. De achtergrond van dit bericht is dat bpost recentelijk door middel van een participatie in De Buren Internationaal voet aan de grond in Nederland heeft gekregen. De participatie door bpost stelt De Buren Internationaal in staat haar (inter)nationale ambitie te verwezenlijken.
Artikel geplaatst op 6 november 2016

Masterclass: financiële schade na faillissement van een ander

In de afgelopen jaren zijn ontelbaar veel faillissementen uitgesproken. Voor betrokken partijen heeft dit vaak grote financiële schade tot gevolg. Hoe u deze schade kan beperken of voorkomen hoort u in onze masterclass op 15 november aanstaande.
Artikel geplaatst op 30 oktober 2016

Elke 1e vrijdag van de maand: Internationaal spreekuur

Maandelijks staat een team van internationale specialisten voor u klaar om uw vragen op fiscaal en juridisch gebied en op het gebied van handel en entreestrategie in verband met internationaal ondernemen te beantwoorden.
Delen op