Hugo Hekket

Manager Personeel & Organisatie

Hugo

"Het is boeiend om te werken voor een organisatie waar de passie voor het vak voor de collega’s de belangrijkste drijfveer is. Hun gedrevenheid, om onze  klanten op het gebied van de juridische dienstverlening maximaal te ondersteunen, werkt inspirerend.

In die context wil ik vooral de competenties van de collega’s verder helpen ontwikkelen. Het juridisch vakgebied is continu in beweging en daarbij past het dat we investeren in onszelf via een vorm van “education permanente”. Vanzelfsprekend houd ik in de gaten dat onze arbeidsvoorwaarden aansluiten op de wensen van de werkne(e)m(st)er 2.0. Moderne communicatie-technologie maakt daar deel van uit.

Voorheen heb ik diverse HR functies bekleed bij Philips, de Thales Group en de Stichting Novay (eerder Telematica Instituut). Naast mijn werk voor KienhuisHoving ben ik 8 jaar voorzitter geweest van de Stichting Metalektro Personeelsdiensten, welke zich inzet voor het behoud van kennis en kunde in de metaal branche. Als ook maakte ik 5 jaar deel uit van het bestuur van LawFirmNet. Thans ben ik lid van de Bemiddelingsinstantie voor de Metalektro.

Wilt u kennismaken met KienhuisHoving of bent u geïnteresseerd in een concrete vacature neem dan contact met mij op. Met alle plezier beantwoord ik uw vragen."

Publicaties