Partnership Special Olympics

NIEUWSBERICHT
Met de aanwezigheid van onze topsporter Marjolijn en genodigden is het platinum partnership getekend tussen KienhuisHoving advocaten en notarissen en Special Olympics Nationale Spelen Twente 2022. Op dinsdag 14 september 2021 was een bijzondere dag waarbij ook alle partners en medewerkers van KienhuisHoving aanwezig waren om geïnspireerd te raken. Getekend en wel als onderdeel van de Special Olympics familie wordt een beroep op ze gedaan om een gezamenlijke steen bij te dragen. En dat gaat verder dan alleen een financiële bijdrage.
EB210914 KIENHUISHOVING SPECIAL OLYMPICS67

“Iedereen heeft recht op het beste”

“KienhuisHoving vindt dat iedereen het recht heeft om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Ook op sportief gebied. Wanneer dan een landelijk evenement als de Special Olympics naar “ons Twente” komt en je ziet wat een impact zo’n sporttoernooi heeft op sporters, familieleden en alle mensen daar omheen, dan dragen wij met heel veel plezier ons steentje bij om dit evenement tot een groot succes te maken.” aldus Robert de Vries, partner bij KienhuisHoving.

Van clinics tot 3000 bedden opmaken

De handen worden letterlijk uit de mouwen gestoken. Zo worden sportclinics georganiseerd om samen met G-sporters in beweging te komen. En als goede buur van het Special Olympics dorp in 2022 schroomt KienhuisHoving niet om 3000 bedden op te maken.

Marjolijn toont noaberschap

Dat noaberschap in onze Twentse roots liggen werd wederom getoond door niemand minder dan Marjolijn. Aanvankelijk zou ambassadeur en adviseur van het eerste uur Maartje haar eigen vlag komen onthullen, maar viel echter geblesseerd uit. Marjolijn nam de taak vol verve en ware collegialiteit over: ‘ik sta hier voor Maartje’, en hiermee had ze alweer alle harten gestolen. Met haar krachtige slag werd de vlag naar de top gehesen en was daarmee het platinum partnership bekrachtigd.

Bekijk alle foto’s via via de volgende link.