KienhuisHoving-Academy KienhuisHoving-Academy
Website
KienhuisHoving-Academy

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

KienhuisHoving is sterk verankerd in de Twentse samenleving. Vanwege die 'Twentse' roots voelen wij een sterke maatschappelijke betrokkenheid ten aanzien van de regio.

Zo zijn onze medewerkers te vinden in tal van functies binnen een diversiteit aan organisaties en instellingen: van zorginstellingen tot maatschappelijke stichtingen en van culturele instellingen tot onderwijsorganisaties, belangen- en sportverenigingen.

KIENHUISHOVING FOUNDATION

KH Foundation

De ‘Stichting KienhuisHoving Foundation’ wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen in de regio Twente. KienhuisHoving advocaten en notarissen heeft haar naam aan de stichting verbonden, omdat zij dit mooie initiatief ondersteunen. Meer informatie

KUNSTEXPOSITIES

KienhuisHoving draagt de Kunsten een warm hart toe. Zo organiseert kantoor regelmatig exposities van werk van hedendaagse kunstenaars onder de titel: ‘Wie is er bang voor moderne kunst?’.  Speciaal kunstenaars met wortels in het oosten draagt kantoor een warm hart toe. Hoe verhoudt hun werk zich met de kunst-geschiedenis? Is sprake van voortschrijdend inzicht of wordt teruggegrepen op die kunstgeschiedenis? Flyers kunstexposities 

MUZIEKCONCERTEN

Dankzij een uitstekende akoestiek blijkt de hal van het kantoor van Kienhuis-Hoving zeer geschikt voor concerten. Zoals het concert, dat KienhuisHoving jaarlijks  voor haar clienten organiseert en dat wordt verzorgd door de bekende violist Christian Bor en cellist Godfried Hoogeveen, en hun muzikale vrienden. Kamermuziek maar ook muziek voor klein orkest van romantiek, via neo- romantiek tot jazz, wordt dan ten gehore gebracht. In de loop van de jaren trad geregeld jong talent op zoals de violisten Liza Ferschtman en Frederieke Saeijs, en componist en pianist Thomas Beijer.

Video impressie KienhuisHoving concert 2015

In 2003 vond de première plaats van werk van de Russische componist Georgy Catoire (1861-1926). Die muziek verscheen ook op CD (Brillant Classics, Treasures of Russian Chamber Music).

ONDERSTEUNING ORGANISATIES

KienhuisHoving ondersteunt o.a. de volgende organisaties:

Legal Women

 

 Zorgproject Het BeterBoek
Medisch Spectrum Twente

 Het Symfonie Orkest

De Rechtswinkel 

the_gallery

  The Gallery

fctwente

FC Twente

Pure Energie groene stroom

Pure Energie groene stroom

nationaal_muziekkwartier

Nationaal Muziekkwartier

Twentse Welle

wattez

Schenkerij Wattez

 

 

Hulphond Nederland

Share on