Missie en visie

Het écht willen helpen van cliënten zit in ons DNA. Wij brengen onze cliënten verder en zoeken daarbij de grenzen op. Letterlijk en figuurlijk en ‘the sky is the limit’. We doen dat op een frisse en creatieve manier, waarbij wij het niet nalaten om ‘out of the box’ te denken.

Grenzeloos ondernemen

Wij leveren een bijdrage aan duurzame professionalisering en verbetering van de bedrijfsvoering van onze cliënten. En niet alleen wanneer het juridisch probleem al bestaat, maar bij voorkeur pro-actief en in een vroeg stadium. Daardoor kunnen problemen worden voorkomen of op zijn minst niet escaleren.

Grenzeloos ondernemen nemen wij ook letterlijk. Wij werken over de grens van Twente, maar ook over de Nederlandse grens. Daarbij werken onze medewerkers over de grenzen van hun eigen juridische specialismen heen door samen te werken in teams.

Cliënt staat centraal

Wij staan naast onze cliënten en zijn een vertrouwenspersoon. Op een praktische, efficiënte en begrijpelijke manier bieden wij zekerheid en nemen zorgen weg. Wij laten de cliënt doen waar hij/zij goed in is, zodat hij/zij verder komt en zelf de grens kan opzoeken. Letterlijk en figuurlijk.