KienhuisHoving-Academy KienhuisHoving-Academy
Website
KienhuisHoving-Academy

KienhuisHoving Foundation

De ‘Stichting KienhuisHoving Foundation’ wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen in de regio Twente. KienhuisHoving advocaten en notarissen heeft haar naam aan de stichting verbonden, omdat zij dit mooie initiatief graag ondersteunt.

De KienhuisHoving Foundation zet zich in voor verschillende projecten, waaronder het project ‘Recht op het beste’. Met dit project willen wij een groep kinderen zo uitgebreid mogelijk gaan ondersteunen bij hun ontwikkeling.

KienhuisHoving Foundation

Wij vinden dat ieder kind onbezorgd moet kunnen opgroeien. En hij of zij zich moet kunnen ontwikkelen op de manier waarop het kind dat graag zou willen.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan een ruimte om rustig te leren, een abonnement op een sportclub, toegang tot een computer met internet, een dagje meekijken of een stageplaats (op kantoor of via het netwerk van KienhuisHoving), gezamenlijke bijles of een tegemoetkoming in studiekosten. Concrete dingen, zodat een kind alle mogelijkheden krijgt om zich te ontwikkelen.

Stichting KienhuisHoving Foundation

Het doel is om die ondersteuning voor langere tijd te geven. Vanaf de middelbare school tot aan het afronden van de beroepsopleiding of studie. Ieder kind krijgt een eigen coach (werknemer KienhuisHoving), die hem of haar persoonlijk gaat begeleiden.

Wie komen voor hulp in aanmerking?

Kinderen van 13 tot 14 jaar, woonachtig in Twente, die om welke reden dan ook niet alles tot hun beschikking hebben, maar wel de motivatie hebben om met een steuntje in de rug hun talenten en mogelijkheden volledig te ontwikkelen. Hopelijk geeft het hen zelfvertrouwen en de wil om iets te bereiken.

Nienke: "Ik word goed geholpen door de KienhuisHoving Foundation. Het is fijn dat je hulp krijgt van zo'n organisatie. Zo'n grote organisatie heeft namelijk veel connecties en deze kunnen je helpen om een stageplek te vinden. Ook is het fijn dat je hulp krijgt bij het maken van een profielkeuze. Zij zijn al ervaren en kunnen je daarmee dus goed helpen."

Racheal: "Dankzij de hulp en inzet van mijn coach van de KienhuisHoving Foundation heb ik een reis naar  Oeganda kunnen maken om afscheid te nemen van mijn overleden biologische moeder. Lees hier mijn reisverslag van deze onvergetelijke reis."

Klenda: "Begin 2015 ben ik in contact gekomen met de foundation van KienhuisHoving. Ik ben toen gekoppeld aan mijn coach (Mia). Samen met mijn coach hebben we gekeken naar een school die bij mij past. We hebben gesprekken gevoerd met mijn mentor en de schoolleiding. Dit heeft er toe geleid dat ik omgestroomd ben tot een niveau hoger. Vanaf mijn vierde droom ik al van een baan bij de politie. KienhuisHoving heeft ervoor gezorgd dat ik een dag mocht meelopen met de politie op het arrestantencomplex en trainingscentrum te Borne. Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn wil om bij de politie te gaan alleen maar sterker is geworden. Ik ben erg blij met de hulp die ik krijg van de KienhuisHoving Foundation!"

Contactinformatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hanneke Swidde-Averink of een email sturen naar foundation@kienhuishoving.nl. Voor overige aanvragen voor de KienhuisHoving Foundation kunt u dit formulier gebruiken.

Foundation Team

 Hanneke Swidde  Fokkelien Boorsma    
 Hanneke Swidde Fokkelien Boorsma     
Mia Masselink Jacobine Tinselboer  Berdine van Eerden  
  Mia Masselink Jacobine Tinselboer   Berdine van Eerden