KienhuisHoving-Academy KienhuisHoving-Academy
Website
KienhuisHoving-Academy

KienhuisHoving Foundation

De ‘Stichting KienhuisHoving Foundation’ wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen in de regio Twente. KienhuisHoving advocaten en notarissen heeft haar naam aan de stichting verbonden, omdat zij dit mooie initiatief graag ondersteunt.

De KienhuisHoving Foundation zet zich in voor verschillende projecten, waaronder het project ‘Recht op het beste’. Met dit project willen wij een groep kinderen zo uitgebreid mogelijk gaan ondersteunen bij hun ontwikkeling.

KienhuisHoving Foundation

Wij vinden dat ieder kind onbezorgd moet kunnen opgroeien. En hij of zij zich moet kunnen ontwikkelen op de manier waarop het kind dat graag zou willen.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan een ruimte om rustig te leren, een abonnement op een sportclub, toegang tot een computer met internet, een dagje meekijken of een stageplaats (op kantoor of via het netwerk van KienhuisHoving), gezamenlijke bijles of een tegemoetkoming in studiekosten. Concrete dingen, zodat een kind alle mogelijkheden krijgt om zich te ontwikkelen.

Stichting KienhuisHoving Foundation

Het doel is om die ondersteuning voor langere tijd te geven. Vanaf de middelbare school tot aan het afronden van de beroepsopleiding of studie. Ieder kind krijgt een eigen coach (werknemer KienhuisHoving), die hem of haar persoonlijk gaat begeleiden.

Wie komen voor hulp in aanmerking?

Kinderen van 13 tot 14 jaar, woonachtig in Twente, die om welke reden dan ook niet alles tot hun beschikking hebben, maar wel de motivatie hebben om met een steuntje in de rug hun talenten en mogelijkheden volledig te ontwikkelen. Hopelijk geeft het hen zelfvertrouwen en de wil om iets te bereiken.

Nienke: "Ik word goed geholpen door de KienhuisHoving Foundation. Het is fijn dat je hulp krijgt van zo'n organisatie. Zo'n grote organisatie heeft namelijk veel connecties en deze kunnen je helpen om een stageplek te vinden. Ook is het fijn dat je hulp krijgt bij het maken van een profielkeuze. Zij zijn al ervaren en kunnen je daarmee dus goed helpen."

Contactinformatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hanneke Swidde-Averink of een email sturen naar foundation@kienhuishoving.nl. Voor overige aanvragen voor de KienhuisHoving Foundation kunt u dit formulier gebruiken.

Foundation Team

     Fokkelien Boorsma  Jacobine Tinselboer
 Hanneke Swidde-Averink  Mark Loef  Fokkelien Boorsma  Jacobine Tinselboer
   
  Mia Masselink Erik Hollander   Berdine van Eerden