Persbericht: Holtman Notarissen in Utrecht verder als KienhuisHoving advocaten en notarissen

Artikel geplaatst op 22 september 2021

KienhuisHoving Utrecht

Op 1 oktober 2020 fuseerden KienhuisHoving advocaten en notarissen met Holtman Notarissen in Utrecht. Voor Holtman Notarissen zorgde deze samenwerking, naast groei, ook voor expertise op meerdere rechtsgebieden. De fusie sterkt KienhuisHoving in haar ambitie om verder te groeien en dichtbij de cliënten te staan, letterlijk en figuurlijk in Twente, maar ook daarbuiten.

Inmiddels zijn op het kantoor aan de Koningslaan 62 in Utrecht ook diverse advocaten werkzaam, onder andere gespecialiseerd in het (commercieel) vastgoed, insolventierecht, arbeidsrecht, IT-recht, intellectueel eigendomsrecht, privacyrecht en ondernemingsrecht. De samenwerking met advocaten biedt meerwaarde voor de cliënt.

Om nog meer als één kantoor naar buiten te treden, gaan wij met ingang van 23 september 2021 samen verder onder de naam 'KienhuisHoving advocaten en notarissen'. Daarmee verdwijnt de naam ‘Holtman Notarissen’. Bestuursvoorzitter Lesley Broos: “Met deze stap maken wij ons aanbod van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening ook voor cliënten in de regio Utrecht compleet”.

Voor de cliënt brengt deze ontwikkeling veel voordelen met zich mee. Zij blijven zaken doen met hun bekende, vertrouwde (kandidaat-)notarissen en kunnen op dezelfde locatie aan de Koningslaan 62 te Utrecht nu ook voor ondersteuning door de advocaten van KienhuisHoving terecht. 

De contactgegevens in Utrecht zijn:
E-mail: utrecht@kienhuishoving.nl
Telefoon: +31 88 480 41 50