KienhuisHoving-Academy KienhuisHoving-Academy
Website
KienhuisHoving-Academy

Het coronavirus en het notariaat

Artikel geplaatst op 16 maart 2020

Corona virus

Nieuws van het notariaat

KienhuisHoving houdt de ontwikkeling van het Coronavirus continu in de gaten en heeft een plan opgesteld om in te kunnen spelen op verschillende scenario’s. Het bestuur en het management team dragen zorg voor de dagelijkse coördinatie en optimalisatie van al onze processen en systemen, om de service richting onze cliënten te kunnen blijven waarborgen.

Om onze medewerkers en cliënten te beschermen, zijn er verschillende maatregelen genomen binnen KienhuisHoving ter voorkoming van verdere verspreiding.

Afspraken op kantoor worden zo veel mogelijk verplaatst naar een later tijdstip. Indien een afspraak echter door moet gaan, dan bent u natuurlijk welkom, maar vragen wij om uw medewerking:

  • Wij schudden geen handen.
  • Voor het bezoek aan ons kantoor wast u goed uw handen of maakt u gebruik van de aanwezige desinfecterende handgel.
  • Wij ontvangen graag zo min mogelijk gasten, waardoor wij de verkopers van een woning vragen om bij volmacht de akte te tekenen. Verdere instructies volgen via de e-mail.
  • Tussenpersonen, makelaars of andere gasten, die niet nodig zijn voor het tekenen van akten, verzoeken wij om niet mee te komen.
  • Wij beperken de contactmomenten daar waar mogelijk en serveren geen warme of koude dranken.
  • Wij verzoeken u uw eigen pen mee te nemen voor het tekenen van de akten.
  • Heeft u griepklachten (waaronder verkoudheid, keelpijn, hoesten, koorts) dan vragen wij u nadrukkelijk om niet naar ons kantoor te komen, maar telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Uiteraard proberen wij ook dan tot een oplossing te komen.

We vertrouwen op uw medewerking en uw begrip. Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met uw contactpersoon.

Share on