Cursus 'update AVG' - 1 juni a.s. door Roeland de Bruin en Ramon Steenbergen

Artikel geplaatst op 20 mei 2021

ICT recht

Het belang van een goede ‘privacyhuishouding’ is sinds 25 mei 2018 alleen maar toegenomen. In de sindsdien gepubliceerde rechterlijke uitspraken en opvattingen van toezichthouders wordt dit eens te meer duidelijk. Ook volgt daaruit nuttige informatie over de uitleg en handhaving van de AVG. Reden om daar meer uitgebreid bij stil te staan.

Wat is nu de stand van zaken? Wat is er verduidelijkt over de ‘open normen’ in de wet? Welke zijn de veelvoorkomende problemen? Wordt de soep eigenlijk zo heet gegeten als deze werd opgediend? Over deze en andere vragen vertellen wij u meer tijdens deze cursus. Op onze beurt zijn wij benieuwd naar hoe de AVG bij u leeft: is uw organisatie ‘AVG-compliant’? Hoe geeft u uitvoering aan alle verplichtingen? Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen van afgelopen jaar? En waar loopt u steeds tegenaan?

Na deelname aan onze privacycursus is uw kennis bijgespijkerd op het gebied van de AVG en aanverwante regelgeving. We bespreken aan de hand van uitspraken van rechters en toezichthouders de belangrijkste updates en actualiteiten. 

Voor meer informatie en aanmelden klikt u hier.