KienhuisHoving-Academy KienhuisHoving-Academy
Website
KienhuisHoving-Academy

Continuïteit KienhuisHoving bij Coronavirus (COVID-19)

Artikel geplaatst op 17 maart 2020

Corona virus

Beste relatie,

Het Coronavirus (COVID-19) heeft in navolging van Azië nu ook een snelle ontwikkeling doorgemaakt in de Europese landen. Ook in Nederland  is dit het geval.

KienhuisHoving houdt de ontwikkeling van het Coronavirus continu in de gaten en heeft een plan opgesteld om in te kunnen spelen op verschillende scenario’s. Het bestuur en het management team dragen zorg voor de dagelijkse coördinatie en optimalisatie van al onze processen en systemen, om de service richting onze cliënten te kunnen blijven waarborgen.

Zoals u van ons mag verwachten heeft KienhuisHoving ervoor gezorgd dat onze medewerkers in staat zijn om hun werkzaamheden ook vanuit huis te kunnen verrichten. Daarmee borgen wij de toegang tot alle systemen en servers. Zodoende kunnen wij de service verlenen die u van ons gewend bent.

Om onze medewerkers en cliënten te beschermen, zijn er verschillende maatregelen genomen binnen KienhuisHoving ter voorkoming van verdere verspreiding. Daarbij volgen wij het landelijke beleid.

  • Onze medewerkers werken zo veel mogelijk thuis.
  • Contact met onze cliënten gaat zo veel mogelijk via e-mail, telefoon en beeld. Afspraken die door moeten gaan, vinden plaats in de grotere spreekkamers om fysieke afstand tussen de gespreksdeelnemers te bewerkstelligen.
  • Bedrijfsmeetings met grotere groepen mensen zijn geannuleerd.
  • De KienhuisHoving Academy bijeenkomsten zijn tot 1 april 2020 geannuleerd.
  • Deelname aan externe events, bijeenkomsten, conferenties, congressen, trainingen en opleidingen bij externe partijen zijn geannuleerd.
  • Wij schudden geen handen en er is desinfecterende handgel aanwezig.
  • In ons kantoor is de frequentie van schoonmaken verhoogd en zijn er extra hygiënemaatregelen genomen.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met uw contactpersoon.

Share on