KienhuisHoving-Academy KienhuisHoving-Academy
Website
KienhuisHoving-Academy

Benoeming Arjan ten Vergert tot (toegevoegd) notaris

Artikel geplaatst op 22 mei 2014

KienhuisHoving advocaten en notarissen maakt bekend dat op 21 mei 2014 mr. A.H. (Arjan) ten Vergert is benoemd tot (toegevoegd) notaris in Enschede door de Rechtbank te Arnhem. Dit is een volgende stap in de verdere uitbouw van de notariële (advies)praktijk van KienhuisHoving.

Arjan ten Vergert (1978) rondde in 2002 zijn studie notarieel en Nederlands recht af aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Sinds 2006 is hij werkzaam bij KienhuisHoving in de praktijkgroep Onroerendgoedrecht. Arjan volgde daarna onder meer een specialisatieopleiding Projectontwikkeling. Arjan houdt zich met name bezig met het Commercieel Vastgoed en Projectontwikkeling en via de German Desk met Grundstück und Immobilienrecht. Daarnaast leidt hij de veilingpraktijk.

Bestuurder Jacobine Tinselboer: “Arjan ten Vergert heeft in de afgelopen jaren bij Kienhuis Hoving een actieve notariële (advies)praktijk in het Commercieel Vastgoed opgebouwd. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het begeleiden van (executie)veilingen. Vanuit zijn expertise en betrokkenheid behartigt hij de juridische belangen van onze cliënten optimaal. Door zijn benoeming is hij vanaf heden volledig eindverantwoordelijk voor het gehele juridische proces en is hij bevoegd zelf de akten als toegevoegd notaris te ondertekenen. KienhuisHoving is trots op zijn benoeming en wij wensen Arjan ten Vergert succes in zijn rol als toegevoegd notaris.”

KienhuisHoving advocaten en notarissen
KienhuisHoving advocaten en notarissen is één van de grootste juridische dienstverleners in Oost-Nederland. In totaal werken bij KienhuisHoving ruim 150 medewerkers, waaronder circa 55 advocaten en 15 notarissen/kandidaat-notarissen. De dienstverlening omvat veelzijdige juridische advisering aan en begeleiding van ondernemingen, instellingen en overheden.

De specialismen van KienhuisHoving omvatten aanbestedingsrecht, ambtenarenrecht, arbeidsrecht, banking & finance, bestuursrecht, bouwrecht, contracten-, proces- en aansprakelijkheidsrecht, gezondheidsrecht, huurrecht, herstructurering & insolventierecht, mededingingsrecht, milieurecht, omgevingsrecht, ondernemingsrecht, onderwijsrecht, onroerendgoedrecht, pensioenrecht, personen- en familierecht, sportrecht, intellectueel eigendom, ICT-recht & privacy, transport & logistiek, vastgoed- en gebiedsontwikkeling.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Dit persbericht is uitgegeven door KienhuisHoving advocaten en notarissen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw mr. J.M.A. (Jacobine) Tinselboer, bestuurder bij KienhuisHoving, telefoon (053) 480 42 75 of e-mail jacobine.tinselboer@kienhuishoving.nl

KienhuisHoving advocaten en notarissen
Postbus 109
7500 AC ENSCHEDE
www.kienhuishoving.nl