Branchegroepen

In een aantal branches zijn wij goed vertegenwoordigd, zoals bouw, gezondheidszorg, overheid en woningcorporaties. Onze specialisten combineren hun specifieke kennis van verschillende specialismen en verdiepen zich ook in uw wereld. Zo kunnen zij altijd een oplossing bieden die feilloos aansluit op uw dagelijkse praktijk. Dat heeft er toe geleid dat er binnen KienhuisHoving de volgende branchegroepen zijn opgezet.


KienhuisHoving_blockchain

Blockchain

Op social media en in tijdschriften wordt vaak gesproken over de bitcoin en blockchain. Blockchain is de technologie achter de cryptocurrency bitcoin. Maar wat is blockchain nu eigenlijk?

KienhuisHoving_Bouw

Bouw

Onze advocaten en notarissen die zich bezighouden met bouwgerelateerde zaken hebben hun krachten gebundeld in de branchegroep bouw.

KienhuisHoving_German_Desk

German Desk

De German Desk van KienhuisHoving biedt ondersteuning aan Duitse en Duitstalige bedrijven die zaken (gaan) doen in Nederland. De medewerkers van de German Desk spreken vloeiend Nederlands en Duits.

KienhuisHoving_Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Wij weten wat onze zorgcliënten bezighoudt en voor welke uitdagingen zij staan. Dankzij onze multidisciplinaire aanpak, veelzijdige achtergrond en jarenlange ervaring in de zorg, kunnen wij zorgcliënten zo optimaal mogelijk van dienst zijn.

KienhuisHoving_ICT

ICT, privacy en technologie

Samenwerking is noodzakelijk en essentieel om alle technologische ontwikkelingen bij te houden. Hierdoor garanderen wij kennis van zaken van al deze ontwikkelingen en hun juridische uitwerking.

KienhuisHoving_Landgoederen

Landgoederen en landelijk gebied

Nederland kent veel landelijk gebied, dat waardevol is voor natuur en landschap, maar ook voortdurend in ontwikkeling is. Branchegroep Landelijk gebied en Landgoederen richt zich op alle ontwikkelingen in het buitengebied.


KienhuisHoving_Onderwijs

Onderwijs

Team van advocaten gespecialiseerd in de onderwijsbranche die intensief en slagvaardig met elkaar en de cliënt samenwerken om oplossingen op maat tot stand te brengen voor de uitdagingen die de Rijksoverheid hen oplegt.

KienhuisHoving_Overheid

Overheid

De branchegroep Overheid bestaat uit specialisten uit verschillende praktijkgroepen, die zowel overheden als ondernemingen en particulieren kunnen bijstaan en adviseren in kwesties waar de overheid bij betrokken is.

KienhuisHoving_Woningcorporaties

Woningcorporaties

De branchegroep bestaat uit specialisten met verschillende achtergronden en expertises. Gezamenlijk bieden wij woningcorporaties een totaalpakket aan van juridische diensten.