Faillissement Nieuwe Hollandsche Wind

Geplaatst op 1 juni 2017 10:58 door Mark Loef

Elke dag ontvangt de curator vragen van individuele schuldeisers in het faillissement van W. van der Noordt Holding B.V. h.o.d.n. Nieuwe Hollandsche Wind. Wat zijn de vooruitzichten voor schuldeisers, hoe staat het met de beslagleggingen en onderzoeken die in de media zijn genoemd, worden de verdachten 'aangepakt', etc.

Vanwege o.a. doelmatigheidsoverwegingen kan de curator schuldeisers niet individueel informeren over de afwikkeling van het faillissement van W. van der Noordt Holding B.V. Daartoe dient de openbare verslaglegging. Deze kan kosteloos worden ingezien op http://insolventies.rechtspraak.nl/, u dient dan te zoeken op de naam W. van der Noordt Holding B.V. In elk verslag staat weer een datum genoemd waarop het volgende verslag wordt gepubliceerd. Behoudens uitzonderingen is het enkele dagen na die datum voorhanden.

Voor veel gestelde vragen verwijst de curator naar onze website: https://www.kienhuishoving.nl/nl/overig/faillissementen-en-surseances-van-betaling/

Staat uw vraag hier niet bij, stelt u die dan gerust. U ontvangt dan geen rechtstreeks antwoord, maar ziet de vraag wellicht op enig moment in de veelgestelde vragen beantwoord.