Podcast: #COVID-19: een streep door de avondklok?

Podcast: #COVID-19: een streep door de avondklok?

16 februari 2021 - Een super actuele bonusaflevering over de uitspraak van de rechtbank Den Haag van 16 februari 2021. De rechtbank oordeelde eerder vandaag naar aanleiding van een vordering van Viruswaarheid dat er een streep door de avondklok moet. Het gerechtelijke geweld is inmiddels losgebarsten.

Een super actuele bonusaflevering over de uitspraak van de rechtbank Den Haag van 16 februari 2021. De rechtbank oordeelde eerder vandaag naar aanleiding van een vordering van Viruswaarheid dat er een streep door de avondklok moet. Het gerechtelijke geweld is inmiddels losgebarsten. 

Erik Averdijk en Tom Profijt nemen in deze Podcast samen de uitspraak van de rechtbank door. Wat betekent de uitspraak van de rechtbank? Waarom komt zij tot het oordeel dat de avondklok geen stand kan houden? Wat betekent deze uitspraak voor het kabinetsbeleid? Wat is het (mogelijke) effect van het hoger beroep dat nu loopt? 

Deze en andere vragen worden in deze Podcast beantwoord. Een Podcast mét actuele updates van de situatie. Hoe mooi is dat?! Wil je alles weten over de afschaffing van de avondklok, luister dan naar deze aflevering! 

Een link naar de uitspraak: https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBDHA:2021:1100