KienhuisHoving-Academy KienhuisHoving-Academy
Website
KienhuisHoving-Academy

KienhuisHoving Advocaten en notarissen

Over KienhuisHoving

Over KienhuisHoving

Onze advocaten en notarissen werken voornamelijk voor ondernemingen, instellingen en overheden. Vanuit ons kantoor in Enschede in onze thuismarkt Twente, maar steeds vaker ook landelijk, vanuit onze ontmoetingsplek in Utrecht, en grensoverschrijdend. Als advocaat of (kandidaat-)notaris lossen wij de juridische problemen van onze cliënten op. Dit doen wij op een praktische en efficiënte wijze. Wij adviseren en procederen op vrijwel alle rechtsgebieden.

Advocaten en notarissen

Advocaten en notarissen

Bij KienhuisHoving werken ruim 110 medewerkers, waarvan circa 50 advocaten en (kandidaat-)notarissen. Deze juridisch specialisten worden ondersteund door een professionele staf en een toegewijd secretariaat.

Branches

Branches

In een aantal branches zijn wij goed vertegenwoordigd, zoals bouw, gezondheidszorg, overheid en woningcorporaties. Dat heeft er toe geleid dat er binnen KienhuisHoving onder andere een branchegroep Gezondheidszorg en Bouw zijn opgezet. Cliënten die grensoverschrijdend zaken doen ondersteunen we met onze German Desk.

Juridische dossiers

Juridische dossiers

In 2019 werden rond de 4000 nieuwe dossiers geopend. Gemiddeld werken de advocaten en (kandidaat-)notarissen van KienhuisHoving op jaarbasis in circa 8000 actieve dossiers.

Vind uw specialist

Toon alle specialisten Mijn contactpersonen
Share on